❥ PLOT

Go down

❥ PLOT

Писане by Tianna Matthews. on Съб Апр 12, 2014 9:42 amTHOSE WHO FORGET THE PAST

are condemned to repeat it
През 1931 година жаждата за световна власт започна. Кървавите битки и хилядите сълзи са причинени от петте фамилии. Те са така познатата ви американска мафия, която има организирана престъпност в цял свят. Намиращи се именно в Ню Йорк, това са имената на могъщите семейства, всяващи страх и респект и до ден днешен – Матюс, Джоунс, Ланистър, Дейвис и Картър оставят поколения със столетна история. Въпреки това, всичко може да се разруши само в един единствен миг, и както хората казват – никой не е застрашен.
В момента Матюс е фамилията, която държи цялата мафия под контрол. Те имат по-голяма база и повече лоялни поддръжници, осъзнали, че успехът на фамилията ще донесе пари за всеки един от тях. Съдържащо в себе си няколко мафиотски семейства, Матюс е позиционирано в сърцето на Ню Йорк и има пряка връзка с  кмета, държейки в ръцете си целият път до Вашингтон.
Други фамилии като Картър и Дейвис в момента не са в най-големия си разцвет. Те копнеят да си върнат предишната позиция и да откраднат поне частица от старата си власт. И двете страни знаят, че никак не е лесно да се бориш срещу Матюс, някои дори се съмняват, че изобщо е възможно.
Джоунс и Ланистър са изключително установили се фамилии още в началото на италиано-американската мафия, първите подобни организации. С италиански корени, тези мафии са непоклатими, винаги на висока позиция в йерархията. С новия бос на Джоунс, те отново се запътват към завлядаването на САЩ, не подозирайки, че Ланистър са точно до тях.
Пактове са подписани, въпреки че някои са вече нарушени, дори тайните агенти и строго поверителните тайни ще излязат наяве, но всички знаят какво следва. Кървава война . Всички се молят да са на печелившата страна.
_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

Tianna Matthews.
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите