❥ WHO AM I?

Go down

❥ WHO AM I?

Писане by Tianna Matthews. on Чет Апр 17, 2014 7:13 am


matthews
В продължение на десетилетия семейство Матюс са печелили титли като "Бръшляновата лига" или "Ролс Ройсът на организираната престъпност в Америка". По произход са от Великобритания. Броят на всички хора, работещи за Матюс, надхвърля хиляда и петстотин в цялата страна. Единствената друга фамилия, която може да се сравнява с това е Джоунс, но въпреки това Матюс все още се отличава с по-висок ранг и сила. Днес се ръководят от Джоузеф Матюс, единственият син на великия за историята им Виктор Матюс. Баща му е известен с утрояването на размера на мафията чрез различни организации, създадени из САЩ - във Флорида, Колорадо, Вашингтон и Калифорния. Също така запазил отношенията си с Италианската мафия. Смъртта му през 2005 не сложи край на развитието на фамилията, напротив. Чрез встъпването на Джоузеф, Матюс постигна най-големият си възход, като става най-силната организирана престъпност. От тогава са били част в две големи войни - с Джоунс и с Ланистър, и двете от които са завършили с много трудно спечелена победа, доказвайки бушуващата си сила.
Нетипично за повечето фамилии, Матюс са изключително организирани и последователни, като техните членове са сплотени и верни един на друг. Системата им не позволява чужда власт и Джоузеф е склонен да държи фронта до момента, в който сина му Джаксън ще го замести.

carter
Най-младата от петте фамилии с корени, идващи от далечната Германия. Картър са преживели изключителни загуби във войните, не дотолкова финансови, колкото в отношенията между хората. Повечето си мислеха, че това няма да продължи дълго след сблъсъците им с Матюс, но уви грешат. Но с течение на времето и десетки помирявания, Картър вече са във временен мир под влиянието на сегашния бос - Майкъл Картър. Като най-младият от трима братя, Майкъл си е поставил за цел да върне предишната територия и ранг на семейството си. Въпреки това, повечето им проекти биват съсипани заради наглите включвания на Джоунс. Картър се занимават най-вече с трафик на хора и серийни убийства. След 2000 година Картър са оставили в миналото проблемите си с Матюс, опитвайки се да сключат пакт с тях, докато в същото време Джоунс се превръщат в техен основен проблем. И двете фамилии искат отмъщение. Майкъл Картър, макар и срещу последните думи на баща си, а именно да запази мира в семейството, в момента не иска нищо друго повече от това да убие и последния служител на Джоунс, надявайки се и да спечели репутацията и силата, която заслужава, докато останалите ги подценяват.

jones
Семейството с най-стара история, датираща още от 1920 година, много преди останалите четири фамилии изобщо да са съществували. Преди време Джоунс изградили репутация - най-силното и хармонично семейство в началото на 20ти век. Въпреки това, поредица от злополуки започнали да се нижат след като спокойният лидер - Томи Джоунс, починал от естествена смърт, отстъпвайки шефската титла на брат си, Винсънт Антъни Джоунс. От този момент нататък семейството се озовава в най-кървавите територии и войни за дрога между петте фамилии. Всеки, който се озовеше на пътя им, беше убиван Царуването на Винсънт бе кратко, тъй като той е арестуван през 1990 и осъден на доживотен затвор. Той е първият бос, свидетелствал срещу мафията, което изключително разединява Джоунс и пръска членовете на фамилията и работещите за нея из всички краища на страната. В момента настоящият лидер - Бенджамин Джоунск, иска цялата сила на света, както и пълен контрол на наркотрафика, а с повишаващия се брой членове, това започва да става все по-постижимо.

lannister
Семейството е станало известно по времето на Франк Ланистър през 1963, когато за първи път се появява организираната престъпност в модерното общество, насочвайки вниманието директно към мафията. Ланистър, за разлика от другите фамилии, се разпростира до границите на западното крайбрежие преди да се установят на изток към Ню Йорк. Техният бизнес включва пране на пари, изнудване, измами и проституция и продължава да расте под влиянието на Дейв Ланистър, настоящият шеф.
Ланистър имат дълга и кървава история, изпълнена със стотици предателства и измами, което е разединило повечето съюзници. В миналото са имали стабилна репутация, което е и причината Матюс все още да ги смятат за заплаха. В момента положението при тях е спокойно, но никой не знае какво се върти в главата на Дейв.

davis
Когато научите цялата история на Дейвис, вероятно ще се чудите как са оцелели толкова дълго време. Първото семейство било буквално изритано от Комисията (малък, но изключително влиятелен съвет, който подпомага за поддържането на реда в мафията). Именно то се е сблъскало с външния свят и истинските проблеми, както и трудностите в семейния живот. Повечето вътрешни битки са били за това кой да бъде начело и да има най-голямата власт, когато шефът се оттегли. Имайки и доста проблеми с хероина, семейството винаги са се бунтували срещу нестабилното управление на Джон Дейвис, но това не изглежда да има ефект. Семейството едвам свързва двата края. Беше установено, че един от членовете всъщност е агент на ФБР и това за малко щеше да срути всичко, което досега са изградили.
Днес Джон се опитва да преобърне съдбата си и с известен късмет успява да държи всичко под контрол. Също така е в процес да сключи мир с Матюс, изчиствайки различията помежду си, като по този начин иска да спечели доверието на повече хора.

_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

Tianna Matthews.
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите