❥ WHERE AM I?

Go down

❥ WHERE AM I?

Писане by Tianna Matthews. on Чет Апр 17, 2014 7:01 am

BLESSED OR CURSED?
The town is New York. The weather is sunny. The time is a time of chaos..


Locations
home, sweet home
Разпределени в петте части на града - Манхатън, Бруклин, Бронкс, Куинс и Стейтън Айлънд, домовете на жителите на Ню Йорк далеч не са толкова сигурни, колкото бяха едно време. Повечето апартаменти на кралете на черния бизнес на луксозно обзаведени, в едни от най-модерните и високи небостъргачи в града. Но други, като престъпници и агенти на полицията, предпочитат да бъдат под прикритие, избирайки по-незабележимите части на Бруклин или Куинс.

entertainment

Ню Йорк предлага огромен набор от забавления и, ако имаш водач, който познава областта, никога няма да останеш разочарован. Скрити в подземия или тъмни входове, двете най-известни сред създанията заведения /Number Six & Vertigo/ са винаги пълни.
Number Six: Барът се намира в пресечка на една от централните улици, в тъмен вход, по-голямата част от който е закрит с тъмна завеса, че да не бъде забелязан с просто око. Влезеш ли вътре, вероятността да видиш как убиват някого се покачва с петдесет процента. Това определено е място, което знаят много малка част от хората в Ню Йорк, повече от които са пряко свързани с организираната престъпност. Собственичката лично се грижи за алкохола в бара и винаги прави така, че да не бъде само едно питие.
Vertigo: Наеми си стая, наеми си жена, мъж, а защо не и двете, което подхожда на вкуса ти. Стига да имаш необходимите пари за покриване на разходи, обслужването ще бъде идеално дори за най-взискателните клиенти. Вертиго е блестящ стрип (и не само) клуб в подземие близо до плажа, чиято основна задача е пълното плътско и душевно удоволствие.

city center

Нищо по-специално не може да се каже за центъра на Ню Йорк. Тук се намират всички публични места - забележителности, паркове, ресторанти, кафенета, музеи, театри, както и общинските сгради - кметство, болница, полицейско управление, музеи.

black market

Няма точно определено местонахождение за бизнеса на черно - той е навсякъде. Магазини за оръжия, стари аптеки, превърнали се в място за наркотици, студия за татуировки и затънтени улички. Това е големият низ от услуги, пръснат из цялото градче.

the tunnels

Потънали в мрак и дим, тунелите са една преплитаща се мрежа от коридори под основите на Ню Йорк. Именно тук се намират скривалища и тайни стаи, за които никой (освен тези, които трябва) не знае. Объркани и оплетени, подобно на кълбо прежда, това определено не е най-безопасното място за разходки. Ела тук на своя отговорност.

_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

Tianna Matthews.
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите