RULES;

Go down

RULES;

Писане by Tianna Matthews. on Чет Апр 17, 2014 6:30 amRULES

DO NOT BREAK THEM
общи правила
● Основното правило в този форум е уважението. Дръжте се дрюжелюбно и приятелски с администраторите, модераторите, потребителите и всеки един член на форума. Всеки има достойнство и никой няма право да го накърнява. Този сайт е направен за забавление, затова моля не убиждайте никого, не създавайте така наречените масови безредици и така нататък.
● Пишете на кирилица. Всяко мнение, написано на латиница, ще бъде изтривано без предупреждение. Изключения правят единствено фразите на чужди езици, които имат някакво значение в поста ви и е добре, ако ги преведете със звездичка накрая на мнението, ако не са на английски.
● Рекламата, по какъвто и да е начин, е забранена. Всеки, който бъде хванат в подобно провинение, ще бъде наказван. Има напълно цивилизован начин за сприятеляване и размяна на банери. Бъдете хора и уважете труда на екипа.
● Всякакви подтиквания към порнография, насилието, наркотици или пък проява на расизъм също са забранени. Това съвсем не означава, че не можете да водите по-бурни РП игри, но публикуването на всякакви клипчета или материали в свободната зона, свързани с гореспоменатите неща, ще бъдат изтривани.
● Копирането на всякакъв материал от форума е напълно забранен. Всичко е изготвено от нас, екипа на форума, с много труд и усилия и имайте уважение към това. Същото се отнася и за героите на потребителите.

роуплей правила
● Кукловодството е напълно забранено. Нямате право да управлявате чужд герой без разрешението на потребителя. Ако бъде видяно подобно мнение, то ще бъде изтрито без предупреждение.
● Няма лимит за героите, които можете да създадете, но моля ви, не си правете прекалено много регистрации, ако смятате, че няма да можете да сте активни с всички.
● Не е разрешено да използвате заета известна личност. Веднъж зает ли е даден лик, си остава такъв. Изключение прави единствено, ако искате да бъдете близнак с някой герой и предварително сте ме предупредили.
● Старайте се да пишете стойностни и интересни РП постове. Знам, че не на всеки му е в кръвта и в крайна сметка това е забавление, но на никого не му е приятно да чете кратки и безсмислени постове, както и да отговаря на такива.
_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

avatar
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите