Your life, your choice!!!

Go down

Your life, your choice!!!

Писане by Beatrice Hage on Пон Апр 28, 2014 3:39 pm


Beatrice Lindsay Hage / Sophia Bush / 25 / Special Agent of FBI


My life isn't a fairy tale, it's not a story to tell your children. I'm not a princess, nor a daddy's little girl, i'm not the next pretty face with a lot of money. The truth is that i'm a drop out, on the age of fifteen i dropped out of school, star using drugs i was even a exotic dancer.
Една нощ барът в който работех беше обискиран от полицията и тогава срещнах Войт Хейдж, той беше начело на операцията. Всички бяхме накарани да легнем на земята и завързани с белезници, а след това ни изведоха от клубът, тогава от нищото се появи Войт, свали якето си и го обви около раменете ми, след това сложи ръце на лицето ми карайки ме да погледна в сериозните му кафяви очи, дрезгавият му глас беше строг.
"Хей кидо тук имаш два избора, или оставаш тук и отиваш на дъното заедно с тези отрепки или ... да се качиш в колата, да се изчистиш и да ми позволиш да ти помогна. Изборът е твой, но това е еднократна оферта" - заяви той и се отдръпна за да говори с другите полицай давайки ми възможност да помисля. 
Това се случи преди десет години, от тогава много неща се промениха, вече не съм онова загубено момиченце, Линдзи Скот вече не съществува, сега името ми е Беатрис Хейдж, дъщеря на детектив Войт Хейдж, завършила частна гимназия с най - добър резултат, а след това и академията в Куантико и сега съм специален агент на ФБР. Животът ми беше наистина добър, е може би му липсваха едно две неща, като фактът, че съм израснала единствено с Войт ме превърна в мъжкарана и е почти невъзможно да ме видите облечена в рокля или пола и  фактът, че нямам сериозен приятел, но не може всичко да е цветя и рози.
Животът ми с Войт имаше и други ефекти върху мен, като например това, че се превърнах в невероятно твърдоглав човек, не се доверявах лесно, предпазвах себе си по всякакъв начин. Също така не вярвам на очите си, винаги търся друго обяснение за нещата, осланям се на интуицията си много повече от преди.
avatar
Beatrice Hage
faster than a speeding bullet
faster than a speeding bullet

Posts : 2
Points : 15
Join date : 27.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Your life, your choice!!!

Писане by Tianna Matthews. on Пон Апр 28, 2014 6:02 pm

Одобрена си! ^^

_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

avatar
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите