Silver Jones

Go down

Silver Jones

Писане by Silver. on Пон Апр 28, 2014 9:56 amSilver Jones || 20 years old || FC: Claire Holt

Съдията влезе в залата и всички мигновено притихнаха. Хората се изправиха, само Силвър не последва примера им, докато адвокатът й не я стрелна с един поглед.
-Дело №35241, "Сесилия Джоус". Хм, интересно. Джоунс.
При произнасянетона фамилията, съдията погледна към нея с поглед, подсказващ цялата омраза, която имаше към мафиотските фамилии. Силвър имаше чувството, че можеше да прочете мислите му зад малките кръгли очилца, пред които съдията я гледаше с толкова свиреп поглед. Но този поглед не я плашеше ни най-малко.
-Обвинена в притежание на наркотици и оръжие без разрешително..
Списъкът беше дълъг. Сесилия беше истински член на своята фамилия. Манипулативна, безстрашна и забъркваща се във всякакви каши, които обикновено решаваше сама. Незнайно как този път се беше стигнало до съд и то за нещо толкова дребно. Беше ясно на всички, че Силвър имаше множество оръжия, за които нямаше нито едно разрешително, а за наркотиците да неговорим. Почти винаги имаше в себе си, защото прекалено често някой искаше да си купи качествена стока. Но тя не използваше подобни буклуци. Знаете, казват, че дилърите не ползват стоката си. И макар Силвър да не беше дилър, тя не използваше дрога, както някои от хората, които работеха за фамилията. През цялото време на делото Силвър занимаваше ума си с най-различни неща, дори не слушаше свидетелите. И без това показанията им бяха купени, за да може да бъде оневинена русокоската. Шоколадовият й поглед шареше из заседателната зала, беше кръстосала крак върху крак и се беше настнила все едно е у дома си. Нагло. Нахакано. Но със семейство като нейното можеше да си позволи това да бъде колкото се може по надменна.
След известно време, което отегчаваше Силвър прекалено много, съдът вече се беше оттеглил, за да вземе решение. Силвър беше убедена, че нищо лошо няма да се случи, знаеше, че семейството се грижи за благополучието на всеки член и беше сигурна, че нямаше да бъде призната за виновна.
-Сесилия Джоунс, станете.
-Силвър! - измърмори я недоволно. Не харесваше името й, или по-скоро.. не го чуваше често, за да се научи дасвиква с него. Тя беше просто Силвър. Сесилия й беше някак чуждо, далечно. Не помнеше кой я беше нарекъл Силвър за първи път, но това беше приела за свое име.
-Сесилия Джоунс, съдът ви признава за.. Невинна.
Недоволството по лицето на съдията накара Силвър да се изсмее. Грабна си чантата и се завъртя най-демонстративно, все още в усмивка на лицето. Обичаше да триумфира, винаги да излиза чиста от всяка ситуация. Най-вероятно беше платена крупна сума на някой, за да поеме вината й, или на съда за да я оневини. Но това имаше ли значение? Важното беше, че Силвър беше недосегаема. Млада, манипулативна, дръзка. И недосегаема. Това беше една опасна комбинация.
avatar
Silver.
Jones family
Jones family

Posts : 5
Points : 30
Join date : 28.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Silver Jones

Писане by Tianna Matthews. on Пон Апр 28, 2014 6:03 pm

Добре дошла!

_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

avatar
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите