Emma Morgan

Go down

Emma Morgan

Писане by Emma Morgan on Пет Апр 25, 2014 9:59 pmИме: Ема Морган
Години: 27
Професия: Работи като еротична танцьорка ... по-меко казано, като разбира се не пропуска и "допълнителна" работа, при добро заплащане и приятна обстановка.
Кратко описание на характера: Въпреки заниманията си, Ема е сравнително добро и умно момиче. Умее да се държи на ниво, в зависимост от човека, в чиято компания е. Може да си придаде вид на високо интелигентно същество, което е наясно с живота и гледа сериозно на нещата, но истината е малко по-различна - въпреки напредналата си възраст, тъмнокосата си е едно пощуряло момиче, което все още не е решило какво точно иска от живота. Винаги подложена на родителски контрол, тя отприщва една страна от себе си, за която дори не подозира, когато най-накрая става самостоятелна. Но както винаги, подобни забавления са нож с две остриета и рано или късно осъзнаваш грешките си.
Проблема беше, че очевидно нейното късно все още не бе настъпило. Заслепена от новата си страст - парите, Ема се забавляваше истински и не знаеше кога да спре.
Минало: Като всяко останало момиче, което не е успяло да стане кино звезда или нещо от другите неща в списъка с „Големите мечти”, Ема е намерила начин да изкарва „Големите пари”, за които никой не обича да говори. И все пак, тя не може да си представи живота си като сервитьорка, която ще работи цяла седмица, а може би повече, за да получи парите, които получава за една вечер. Мисля, че е излишно да споменавам държанието на клиентите по заведенията за бързо хранене … би предпочела да работя като робиня, отколкото това.
Нека оставим за момент предпочитанията й и погледнем малко по-надалеч. Ема е родена в напълно нормално семейство, като дори не й е липсвала бащината обич от човека, който се е оженил за майка й, след като тя вече е била родена. Макар и да е отраснала без да е научила кой е „нейното татенце”, никога не го е търсила, нито се е впускала в задълбочаващи връзки заради това. Винаги си е знаела мястото, но и никога не е забравяла, че златното дете на семейството е по-малкия й брат.
След смъртта на пастрока й, майка й успява да се грижи само за малкото си момченце и с дълбоки съжаления спира да плаща за колежа на Ем. Тя успява да преживее първите няколко месеца, намирайки си работа като барманка, но нощния труд и дневното учене й идват малко в повече, докато тя продължава да затъва в дългове. Напълно отчаяна, приема офертата на една от колежките си, която обичала да ходи по ергенски партита и така да печели някой друг долар, Ема започва да работи на две работи, оставяйки обучението си на заден план.
Минало се доста време, преди да се осъзнае, но може би танцуването около пилона в долнопробен стриптийз бар в продължение на няколко месеца не й се видял като „Голямото дъно”. Примамена от един клиент, който често се навъртал покрай нея, тя се озовава в един от най-новите еротични клубове, но само като посетител. Гледките започват да я изумяват, някои дори да я възбуждат и още преди изгрев слънце, тя вече знаеше, къде иска да бъде. Харесваше й това място, начина по който ставаха нещата, харесваха й „дрехите”, които бяха задължителни, харесваха й дори и жените, които сякаш бяха избирани чрез конкурси за красота. И определено й харесваше цифрата, която плащаха хората тук само за час.
Дори не се поколеба, преди да се съгласи на предложената среща с управителя и очевидно не е било нужно. В продължение на четири години клуба се превърна в неин дом, служителите в нейни приятели, а секса в нейния начин на живот.
Лик: Olivia Wilde
avatar
Emma Morgan
ordinary people
ordinary people

Posts : 5
Points : 30
Join date : 25.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Emma Morgan

Писане by Tianna Matthews. on Пет Апр 25, 2014 10:04 pm

Одобрена си, добре дошла!  ^^ 

_________________
it's my duty to drain you
One baby to another says - I'm lucky to have met you.I don't care what you think unless it is about me. It is now my duty to completely drain you. A travel through a tube and end up in your infection

avatar
Tianna Matthews.
Told you I am trouble, you know that I'm no good.


Posts : 133
Points : 993
Join date : 09.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите